V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • 100% varen nakup
 • Nakup na obroke

Zimski škornji Adaptive

Prvi zimski škornji, ki se popolnoma prilegajo vašim stopalom! Edinstven, 2v1 zaobljen - prilagodljiv podplat, se popolnoma prilega obliki vašega stopala in tako zagotavlja popolno udobje pri hoji. Privoščite svojim stopalom mehkobo in toplino tudi v hladnih zimskih mesecih.

Sedaj so lahko vaši že od 31,96€!

 • Razprodano!
  Samo še 83
  Adaptive Ženski visoki zimski škornji Walkmaxx

  Ženski visoki zimski škornji Adaptive

  Ženski visoki zimski škornji Walkmaxx Adaptive vam omogočajo, da ostanete aktivni tudi v hladnih zimskih mesecih. Ponašajo se z vsemi prednostmi zaobljenega podplata, prinašajo pa še dodatne prednosti prilagodljivega podplata, ki se prilagodi različnim širinam in oblikam stopal ter vam ves dan nudi udobje in oporo.

  Od 44,95 € Navzgor od
  Ogled izdelka
 • Razprodano!
  Samo še 64
  Adaptive Ženski nizki zimski škornji Walkmaxx

  Ženski nizki zimski škornji Adaptive

  Ženski nizki zimski škornji Walkmaxx Adaptive so elegantni škornji, ki se bodo lepo ujeli z vašim slogom, vaš korak pa bo vedno zanesljiv in udoben. Škornji združujejo preizkušene prednosti zaobljenega podplata in inovativne lastnosti prilagodljivega podplata, ki se popolnoma prilagodi vsem oblikam in velikostim stopal, zato predstavljajo popolno izbiro za hladne zimske dni.

  Od 39,95 € Navzgor od
  Ogled izdelka
 • Razprodano!
  Samo še 52
  Adaptive Moški nizki zimski škornji Walkmaxx

  Moški nizki zimski škornji Adaptive

  Moški nizki zimski škornji Walkmaxx Adaptive so elegantna in zanesljiva izbira za hladnejši del leta. Nudijo vse dobro znane prednosti zaobljenega podplata, pa tudi dodatne prednosti novega prilagodljivega podplata, ki izboljša oporo in udobje vašega stopala.

  Od 39,95 € Navzgor od
  Ogled izdelka

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.