V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Sandali Walkmaxx Pure -50%

Novi in udobni sandali Walkmaxx Pure so idealna izbira za vroče poletne dni. Antibakterijska zaščita preprečuje potenje nog in neprijetne vonjave, zaobljen podplat pa bo razbremenil sklepe in poskrbel za izboljšano držo.


Na voljo so za ženske in moške, do 25.6.2017 pa so lahko vaši po polovični ceni – za samo 24,95€!

 • Razprodano!
  Samo še 0
  Moški sandali Pure 2.0

  Moški sandali Pure 2.0

  Moški sandali Walkmaxx Pure 2.0 bodo v poletnih mesecih vaši najboljši prijatelji. Ponujajo inovativen dizajn z zaobljenim podplatom, ki posnema naravno, zdravo gibanje ter lajša bolečine v sklepih in hrbtu. Izdelani so iz udobnih, zdravih in elegantnih materialov, ki zagotavljajo odlično izkušnjo hoje brez žuljev in potenja, primerni pa so za praktično vse prostočasne aktivnosti.
  Od 49,90 € Navzgor od
  39,90 € Klub 5*
  Ogled izdelka
 • Razprodano!
  Samo še 0
  Ženski sandali Pure 2.0

  Ženski sandali Pure 2.0

  Ženski sandali Walkmaxx Pure 2.0 so idealni spremljevalci za poletje. Zaradi prefinjenega videza, zaobljenega podplata, antibakterijske zaščite in prilagdljivih trakov z ježki so izjemno priljubljeni med ženskami, ki želijo poskrbeti za svoja stopala , obenem pa se niso pripravljene odreči privlačnemu videzu in dobremu počutju.
  Od 49,90 € Navzgor od
  39,90 € Klub 5*
  Ogled izdelka

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.