Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

NAŠA TEHNOLOGIJA

DA BI UŽIVALI ŽIVLJENJE IZVEN VAŠE CONE UDOBJA, JO MORATE NAJPREJ SPOZNATI.

Obutev je veliko več kot samo del naše garderobe, ki poskrbi, da so naša stopala topla in zaščitena pred razgibanimi tereni. In tudi udobnost je veliko več kot samo občutek. Ko govorimo o Walkmaxx obutvi, to za nas pomeni udobnost, občutek svobode, izgledati in počutiti se najbolje ter biti samozavesten na vsakem koraku, v vsakem dnevu in ob vsaki priložnosti.

Za tako visok nivo nošenja udobnosti, se obračamo na najnovejšo inovativno tehnologijo in uporabljamo samo najboljše materiale, ki zagotavljajo večjo uspešnost.

WALMAXX ORIGINAL

Poznani zaobljeni Walkmaxx podplat je bil razvit v Nemčiji kot inovativen podplat, ki bi posnemal naravno gibanje stopal in boso hojo ter s tem tudi močno izboljšal udobnost. Naše poslanstvo pri ustvarjanju Walkmaxx Original je bilo vnesti energijo v vsakdanje življenje ljudi in jih navdihniti, da se več in bolje gibajo.

Struktura

 • ZUNANJI DEL

  Podplat odlikujejo protidrsno dno, širok prostor za noge in odličen oprijem. Te lastnosti se združujejo v boljši drži, aktivaciji mišic, neverjetni podpori in udobju. Popolno prileganje za daljše gibanje.

 • VLOŽEK

  Naš vložek je zasnovan tako, da je lahek, varčen z energijo in, da absorbira udarce. Zaradi teh tehnoloških lastnosti se enakomerno porazdeli telesna teža, zato boste imeli občutek kot, da hodite bosi.

 • ZGORNJI DEL

  Ko ste zadovoljni z videzom čevlja, se počutite udobno in samozavestno, ko ga nosite. Zgornji del čevljev Walkmaxx ima funkcionalno in estetsko privlačnost. Preprosta namestitev in klasičen sodoben dizajn sta zmagovalna kombinacija za fizično in čustveno počutje.

WALKMAX TREND

Walkmaxx raven podplat je duša naše linije obutve, ki je zasnovana tako, da boste z njo začutili svobodo. Podplat smo razvili tako, da vam omogoči celodnevno udobje, ne glede na vaše potrebe - za celodnevno stajanje, uživanje na sprehodu, za delo ali potovanje. Želeli smo, da se počutite, kot da je ves svet pred vašimi nogami v katerokoli smer se odločite, da boste zakorakali. Walkmaxx Trend - kamor koli boste šli, bo udobnost z vami.

Struktura

 • ZUNANJI DEL

  Pri zasnovi podplata je ključna stabilnost. Na našo obutev se lahko zanesete pri olajšanju gibanja, uravnoteženju celotnega telesa in vplivu na vašo samozavest pri vsakem koraku.

 • VLOŽEK

  Vrhunski materiali vložka prinašajo izjemne rezultate, lahko obutev, blažilce udarcev in blaženje od pete do prstov na nogi. Nošenje čevljev postaja izjemno udobna in razvajajoča izkušnja, zaradi česar so koraki lažji tudi v vaših najbolj aktivnih dneh.

 • ZGORNJI DEL

  Sodobne linije, gladek zaključek in dodatna stranska podpora zagotavljajo, da vam bo naša obutev popolnoma ustrezala. Zaljubili se boste v popolno mešanico udobja, mode in podpore, ki jo nudijo naši čevlji.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.