Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

NAŠA ZGODOVINA

VSAK KORAK, KI SMO GA NAREDILI V PRETEKLOSTI, NAS JE PRIPELJAL NA MESTO, KJER SMO DANES. NA VSAKEM KORAKU NA POTI V PRIHODNOST SE JE PRIDRUŽILO ČEDALJE VEČ LJUDI.

Čeprav je Walkmaxx dokaj mlada blagovna znamka, je naše poslanstvo skozi vsa leta ostalo enako - zagotavljanje udobnosti pri vsakem koraku. Z istim poslanstvom bomo nadaljevali tudi v prihodnosti.

Kar se je leta 2010 začelo kot podjetje z enim čevljem, danes predstavlja mednarodno priznano in uspešno gibanje z več kot milijonom zadovoljnih strank.

2010

 

Pot od tisoč milj se začne z enim čevljem

Lansiramo prvi model čevljev - Walkmaxx Black. To je prvi korak pri ustvarjanju blagovne znamke, ki bo kmalu priljubljena pri mnogih.

2012

 

Gibanje se začenja.

Naš portfolijo se začenja širiti kot odgovor na potrebe naših kupcev. Walkmaxx postaja prepoznana blagovna znamka funkcionalne in udobne obutve po Evropi s 15 + modeli.

2015

 

Več nas je, bolj veselo je.

Z nadaljujočim širjenjem, sedaj ponujamo več kot 50 različnih modelov.

2016

 

Kupci so na prvem mestu.

Razvijamo tri linije z namenom, da bi zadovoljili specifične potrebe naših kupcev in ublažili probleme, povezane s stopali. Razvijamo linije Fit, Pure in Comfort.

2017

 

Duh svobode

Predstavljamo našo prvo kolekcijo s poudarkom na vrhunskem udobju, ki spodbuja svobodo gibanja in daje rezultate bolj aktivnega in zdravega življenja.

2019

 

Oblikovanje

Naša linija Trend s svojim inovativnim dizajnom predstavlja važen korak pri modni obutvi.

2020

 

Deset let udobnosti

Obeležujemo 10. obletnico z impresivnim številom - prodali smo 7 milijonov obutve v več kot 20 državah.

2021

 

Korak v prihodnost

Pozdravimo novo linijo obutve z novim ravnim podplatom, ki se odlikuje s popolno kombinacijo udobnosti in modernega dizajna.

Walkmaxx se zavzema za pomembne korake v prihodnosti

V Walkmaxx portfelju bomo predstavili našo prvo trajnostno kolekcijo obutve - Walkmaxx Green. Z minimiziranjem negativnih odtisov na okolje, bomo zagotovili, da bodo naši kupci ravnali odgovorno in sodelovali pri oblikovanju boljše prihodnosti. Naš dizajn je zasnovan na zračnih in lahkih čevljih, ki so zelo prilagodljivi individualni obliki stopal in hkrati izgledajo drzno in sodobno. Pametna oseba je nekoč rekla, da bi, če bi želeli ostati na enem mestu, imeli korenine namesto nog. Pri Walkmaxxu dodajamo, da se vsaka velika dogodivščina v življenju začne z enim samim korakom. Mi pa poskrbimo, da je ta korak kar se da udoben.

  • Walkmaxx se ponaša z 90% zadovoljstvom strank.

  • Povprečni kupec Walkmaxx blagovne znamke, ima v lasti 3 para Walkmaxx obutve.

  • Walkmaxx vam ponuja vrhunsko udobnost pri vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.