Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

O NAS

DEL VODILNE SKUPINE

Walkmaxx je blagovna znamka podjetja STUDIO MODERNA, d.o.o., vodilne platforme za večkanalno e-trgovanje in direktni marketing v Srednji in Vzhodni Evropi. Z našimi blagovnimi znamkami, ki so prisotne na 23 trgih, dosegamo več kot 370 miljonov potencialnih kupcev.

Vse naše blagovne znamke imajo eno glavno misijo: Izboljšati in olajšati vsakodnevno življenje in dobrobit našega kupca. .

NAŠE VREDNOTE

Walkmaxx se zavezuje k:

UDOBNOSTI, ki je bistvo vsakega čevlja, ki ga razvijamo,

Preberite več o naši tehnologiji

ZAUPANJU, ki je pridobljeno s kvaliteto in obljubljenimi ugodnostmi,

INOVATIVNOSTI, ki temelji na novih udobnih rešitvah, vse od podplata do zgornjih materialov,

TRAJNOSTI, saj v svoje modele vključujemo trajnostne rešitve in materiale,

Preberite več o trajnosti

NARAVI saj se osredotočamo na trajnost in pazljivo življenje,

GIBANJU, ker je gibanje energija, energija pa je življenje. Vsi naši čevlji omogočajo enostavno in lažje gibanje ter uporabniku vlivajo samozavest pri vsakem koraku.

Comfort Hub

NAŠE LINIJE

Naša obutev je razdeljena na dva segmenta. Walkmaxx Originals je Walkmaxx podlinija, ki jo sestavlja portfelj modelov z zaobljenim podplatom, Walkmaxx Trend pa je Walkmaxx podlinija, ki zajema vse modele z ravno podplatjo. Ravna podplat pomeni, da ni zaobljena ampak ima konstrukcijo podplata, ki temelji na ravnem dnu.

WALKMAXX ORIGINAL

Walkmaxx Original predstavlja dobro počutje in prijetno življenje, napolnjeno z dragocenimi trenutki, ljudmi in občutki svobode - kot svobode gibanja, počutiti se kot vi in vsak dan uživati.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Wakmaxx Trend linija je namenjena avanturam! Je kombinacija divjine i mestnega življenja. Predstavlja mladost in dimaničnost in ne ogroža vašega udobja medtem, ko uživate vaše življenje s polnimi pljuči.

Comfort Hub

Naša misija

Rast iz podjetja, ki je leta 2010 proizvedlo ene čevlje, v podjetje, ki ima sedaj več kot 50 različnih modelov in je prisotno na več kot 20 trgih - to je dokaz, da se premikamo v pravo smer. Naša misija temelji tudi na premikanju v bolj trajnostno prihodnost, saj izdelujemo udobno obutev, ki je hkrati najboljša za vaša stopala in naš planet.

  • Walkmaxx se lahko pohvali z 90% zadovoljstvom uporabnikov.

  • Povprečni Walkmaxx kupec ima v lasti 3 para Walkmaxx obutve.

  • Walkmaxx vam ponuja vrhunsko udobnost pri vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.