WALKMAXX® je registrirana blagovna znamka podjetja STUDIO MODERNA, d.o.o., ki je del skupine STUDIO MODERNA, vodilne platforme za večkanalno e-trgovanje in direktni marketing v Srednji in Vzhodni Evropi. Druge blagovne znamke podjetja STUDIO MODERNA, ki so milijonom kupcev po svetu prinesle zanimive in inovativne izdelke za zdravje, dom in dobro počutje, so tudi DORMEO®, KOSMODISK®, DELIMANO®, BIGFISH® in TOPSHOP®.

Vodilo blagovne znamke WALKMAXX® je povratek k naravi s pomočjo najnovejše tehnologije in znanstvenih dognanj. Čevlji WALKMAXX so namenjeni vsem, ki želijo svojemu telesu in zdravju ponuditi nekaj več – naravno gibanje, za kar je človeško telo pravzaprav ustvarjeno. Čevlji WALKMAXX so narejeni z mislijo na zdravo telo in dobro počutje celotne družine, od najstarejših pa vse do najmlajših članov.

Naš edini namen je zadovoljstvo uporabnikov z našimi izdelki, pri čemer želimo, da se uporabniki zavedajo, da so na trgu tudi ponaredki, ki jih prodajajo nepooblaščeni trgovci. Ti izdelki se prodajajo pod pretvezo, da so originali, vendar niso.

In to je pomembno vedeti zato, ker nudimo 100-odstotno garancijo izključno za originalne čevlje WALKMAXX®.

Originalne izdelke WALKMAXX® lahko kupite le pri pooblaščenih prodajalcih, neposredno v naših trgovinah, na naši spletni strani www.walkmaxx.si ali pa po telefonu na številki 080 88 67.

Zakaj je obutev Walkmaxx tako posebna?

Inovativen zaobljen podplat za neverjetno udobje

Telesu med hojo pomaga ohranjati naravno gibanje - kot da bi hodili bosi na plaži.

Pomaga pri zmanjševanju bolečin v nogah in hrbtu

Idealno za vse, ki večji del dneva stojijo, se aktivno ukvarjajo s športom ali imajo problem s ploskimi stopali.

Pomaga vam aktivirati več mišic

Z nošenjem čevljev boste okrepili mišice, izboljšali držo, povečali kurjenje kalorij in se počutili bolje.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.

Naše poslovalnice so trenutno zaprte.

Osebni prevzem je možen v izbranih poslovalnicah. TUKAJ.