Prednosti čevljev Walkmaxx z zaobljenim podplatom

Pri Walkmaxxu se zavedamo, kako pomembno vlogo čevlji danes igrajo v našem vsakdanjem življenju. Pravi čevlji takoj izboljšajo naše razpoloženje in našo samozavest, tisti manj pravi pa povzročajo bolečine in neudobje ter lahko vodijo celo do poškodb stopal.

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji ponosno ustvarjamo izdelke unikatnega dizajna, ki so izdelani iz materialov najvišje kakovosti. Prav vsaki podrobnosti namenimo veliko pozornosti, zato izdelki Walkmaxx predstavljajo zdrave in udobne rešitve, ki lajšajo številne težave.

Zakaj je Walkmaxx drugačen?

Nošnja neprimerne obutve na trdih, ploskih površinah lahko močno obremeni vaša stopala, kar povzroča bolečine. čevlji Walkmaxx z zaobljenim podplatom lahko zmanjšajo pritisk na stopala.

Na desni sliki si lahko ogledate razliko med običajnimi čevlji in čevlji Walkmaxx.

  • Rdeča barva označuje večji pritisk.
  • Modra in zelena barva prikazuje zmanjšan pritisk na vaše telo.

Ker so območja največjega pritiska na stopala povezana s težavami, kot so razjede, je zmanjšan pritisk, ki je posledica nošenja čevljev Walkmaxx, pomemben faktor pri zdravju vaših stopal. čevlji so funkcionalni - v nasprotju z običajnimi čevlji poskrbijo, da vaše mišice med hojo telovadijo, in izboljšajo kroženje krvi.

Velik pritisk

Običajen raven podplat

Majhen pritisk

Walkmaxx zaobljen podplat

Kako deluje zaobljen podplat?

Zaobljen podplat enakomerno razporedi vašo telesno težo in pritisk med koleni, petami in križem, kar preprečuje bolečine ter omogoča pravilno hojo in držo. Imitira boso hojo, saj oponaša naravno kotaleče gibanje stopala, kar spodbuja bolj zdrav način gibanja, ki preprečuje nepravilnosti.

Zaobljen podplat pomaga aktivirati mišice, zmanjša pritisk na sklepe in izboljša držo. S pomočjo enakomerne razporeditve telesne teže zagotavlja občutek bose hoje ter pomaga preprečiti deformacije in bolečine v nogah

  • 1 Ublaži bolečine v križu
  • 2 Pomaga pri oblikovanju mišic
  • 3 Zmanjša obremenitev kolen
  • 4 Blaži občutek težkih nog
  • 5 Zmanjša otekanje stopal
1 2 3 4 5
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 88 67

Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Walkmaxx svetovalci.